Romantisk weekend

i Tiveden med ridning i trollens mossbelupna skogar och idylliskt boende på Sätra Bruks Herrgård!

Rid islandshäst med oss i Tivedens Nationalpark och njut av det goda livet på fyrstjärniga Sätra Bruks Herrgård. Njut av varandra, god middag, vackra rum, skön stämning och inte minst en härlig ridtur i vackra Tiveden.

Detta ingår:

Ridtur för två personer på islandshäst i 2-2,5 timmar, fika ingår under turen. Vi rider på stigar och skogsvägar mellan mossiga klippblock och vackra små sjöar i Tivedens underbara natur. Välj mellan att rida på eftermiddagen innan övernattningen eller på förmiddagen efter frukosten. Paketet inkluderar förutom ridningen en natt i dubbelrum, frukostbuffé, 3-rätters middag.

På Ösjönäs rider vi islandshäst och andra töltande raser i små grupper och vi är stolta över att våra hästar är trygga, glada och välutbildade. Vi anpassar turen och den häst du får efter riderfarenhet, vikt/längd och så klart efter dina önskemål och behov. Hjälm finns att låna. Även om de allra flesta av våra ryttare är erfarna så måste du inte ha några förkunskaper, vi har hästar som passar de flesta. Följ med oss ut och upplev trollens skogar från hästryggen!

Arrangemanget gäller för 2 personer.

Läs mer på osjonas.se

Fakta:

Tidsåtgång: 2-2,5 timmar ridning
Årstid: Året om
Pris: 4 490 SEK för 2 personer
Ingår: Ridtur för två personer, fika & guide. Trerätters middag, logi i dubbelrum samt frukostbuffé på Sätra Bruks Herrgård
Förkunskapskrav: Inga
Plats: Ösjönäs & Sätra Bruks Herrgård

Bokningsbara datum: Datum för 2019 kommer inom kort

För att boka ring 0505-250 22 eller mejla vildmark@osjonas.se

 Välkommen till det romantiska äventyret!

"Våra rum är alla unika och erbjuder olika upplevelser. Ljusa, fräscha och rymliga rum med sköna sängar."Personalen, Sätra Bruks Herrgård