Fiskepaket med professionell guide – jaga storgäddan.

 

En unik möjlighet att fiska i spännande vatten tillsammans med en skicklig fiskeguide och bo fyrstjärningt i vacker miljö med lugnet och stillheten som följeslagare. Fiske efter storgädda men även möjlighet att fiska abborre, gös, regnbåge eller vitfisk.

I priset ingår professionell fiskeguide, båt och utrustning. Frukost- och lunchpaket samt en finare after-fishing middag ingår i paketpriset. Möjlighet att lägga till dagar, stanna en natt eller prova på fiske i andra vatten i närområdet finns. Kontakta oss så berättar vi mer.

Fiskeguiden och fisket

Fiskeguide Fredrik Fredén är en av de skickligaste i sin genre med storgädda som specialitet. Varje år guidar han nationella som internationella gäster i jakten på vår mest mytomspunna rovfisk. Instruktion och flexibilitet i jakten på drömfisken är hans ledord, vilket betyder att fokus i upplevelsen ligger på metodval för stor gädda, fisketeknik och anpassning efter förutsättningarna.

Spinn- och jerkfiske, trolling eller flötestrolling med betesfisk är de metoder som används vid fisket efter gädda. All fiske- och säkerhetsutrustning ingår. Oömma kläder rekommenderas.

Pris:

6490 kr/ person för 2 övernattningar inkl. guide och helpension
3500 kr/person för 1 övernattning inkl. guide och helpension

Fakta:

Med helpension menar vi frukost, lunch och 2 rätters middag.
Incheckning sker från 17:00 och middag serveras 19:00 vid ankomst dagen.

För att göra en bokningsförfrågan klicka här, eller ring oss på 0505-210 25

"Våra rum är alla unika och erbjuder olika upplevelser. Ljusa, fräscha och rymliga rum med sköna sängar."Personalen, Sätra Bruks Herrgård