Bastu & Bad

Skäm bort er en stund och blicka ut över Edsån. Bada i vår stora moderna bastu och doppa er sedan i ån som flyter precis nedanför. Eller unna dig en avslappnande stund i vår relax.

Det är en skön känsla att gå ner till våra stora, varma bastu innan middagen, och låta din kropp bara få slappna av en stund. Och, om du vågar, kan du sänka dig ner i vår specialbyggda ”hajbur” som är placerad i åns strömmande vatten och svalka dig.

Bastun är eluppvärmd och klar när ni anländer och den disponeras i 2 timmar. Det är plats för upp till 20 personer i bastun. Relaxrummet med korgmöbler, dusch och toalett ligger i samma byggnad.
Handdukar, vatten, te och frukt ingår i en avgift på 800 kr. Badrock och tofflor finns att hyra för 100 kr.

För privatboende hotellgäster ingår bastun i hotellpriset. Berätta för oss att ni är intresserade en viss tid så värmer vi upp den tills dess.

Sätra Bruks Herrgård har serveringsrättigheter i bastun så det går bra att beställa något att äta och dricka i samband med bokningen.

Boka här

"Våra rum är alla unika och erbjuder olika upplevelser. Ljusa, fräscha och rymliga rum med sköna sängar."Personalen, Sätra Bruks Herrgård