Våra vaktmästare

Alla våra byggnader och marker på Sätra Bruks Herrgård kräver mycket arbete och omsorg för att hålla sin kvalité. Våra vaktmästare Håkan, Björn och Robert jobbar hårt i alla väder för att utsidan ska se lika bra ut som på insidan. På så sätt skapas en bättre helhetsupplevelse!

 • Björn Eriksson

  Björn , 34, är hemmastadd i Undenäs tillsammans med sambon Sanna och tre barn. Björn har jobbat som fastighetstekniker hos oss sedan 2012 med ansvar för bland annat byggnadsunderhåll, drift av våra vattenkraftverk, brukets v/a anläggning samt fisket.

  Björn rekommenderar alla besökare att testa ett kast i Edsån eller prova på kräftfisket på sensommaren.

 • Robert Eriksson

  Robert, 29, bor i tillsammans med fru och dotter i Mölltorp och har jobbat som fastighetstekniker på Sätra Bruks Herrgård sedan 2014. Hans ansvarsområden är bland annat byggnadsunderhåll, drift av vattenkraftverk, brukets v/a anläggning samt webb.

  Robert rekommenderar er besökare att njuta av den lugna och vackra miljön, att dricka en kopp kaffe och höra vattnet porla bredvid är svårslaget.

 • Håkan Henriksen

  Håkan, 47, bor i Mariestad med sin fru Jeanette och sina två barn William och Alexander. Håkan Började hos oss i juni och jobbar som fastighetstekniker med herrgårdsparken, IT och konferens. Det Håkan gillar mest med Sätra är miljön, maten, bastun, naturen, fiske och kräftfiske.

  Håkan rekommenderar er besökare att kasta hästsko vid bastun och ta en promenad längs Edsån.

"Varmt välkomna till Sätra!"Vaktmästarna