Expedition Sätra

Expedition Sätra är en aktivitet speciellt framtagen för Er i den unika miljö som anläggningen erbjuder.

Kontrasten är total när man i den avspända och vackra miljö som Sätra Herrgård bjuder på ställs inför utmaningar som kittlar både kropp och tanke i högt tempo.

Ett lag, en uppgift och en ryggsäck med utrustning….. Fördel har de lag som har ett stort och förråd av udda specialkunskaper, kan leta sig fram med hjälp av GPS och kompass. Lagen löser under begränsad tid ett antal uppdrag av vilt skiftande karaktär. Det gäller att lösa de verkligt knepiga uppgifterna i en kamp där nytänkande, kreativitet och fantasi är ovärderliga egenskaper.

Dessa timmar bjuder inte bara på ett välkommet avbrott i konferensen och goda skratt. Det ger också en möjlighet att se andra sidor hos sig själv och sina arbetskamrater då Expedition Sätra bjuder på situationer du garanterat inte snubblar över under en vanlig arbetsdag.

Aktiviteten skräddarsys till alla grupper. All aktivitetsutrustning ingår och består bland annat av ryggsäck, GPS, polaroidkamera mm. mm.

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång: 2-2,5 timma
Passar grupper på: 12 pers och fler
Pris: Enligt offert
Årstid: Året om
Minimidebitering: 10 personer

"Våra rum är alla unika och erbjuder olika upplevelser. Ljusa, fräscha och rymliga rum med sköna sängar."Personalen, Sätra Bruks Herrgård