Möt våra fiskeguider

Vi har nöjet att kunna erbjuda instruktörer och fiskeguider av absolut högsta klass. Samtliga har erfarenhet av instruera och guida företag, privatpersoner, familjer och internationella gäster.

Vårt strategiska läge med närhet till sjön Viken och dess fina abborre- och gösfiske, Undens storgäddor och rödingar och Vätterns laxar, öringar och storrödingar samt ett överkomligt avstånd till innanhavet Vänern med lax, öring och storgäddor skapar oöverträffade valmöjligheter och resurser för att anpassa fisket efter gäst, metodval och säsong. Lägg därtill vårt eget fiske efter storgädda, öring och regnbåge i Edsån, samt närheten till natursköna regnbågssjöar i Tiveden. Här finns något för alla – oavsett förkunskaper och oavsett vilken art man vill fånga.

Den gemensamma nämnaren är att vårt närområde erbjuder ett fantastiskt fiske och vill man ha hjälp med att uppleva ett riktigt fiskeäventyr eller lära sig hur man fångar sin drömfisk så har vi garanterat rätt personer att hjälpa er.

Predatorguide-Fredrik Fredén

South Sweden - PredatorGuide.Se

En driven storgäddfiskare som trots sin ringa ålder lyckats med bedriften att fånga fyra gäddor över 15 kilo, varav toppfisken vägde in på dåtidens skandinaviska rekordvikt för isfiske; 18,5 kilo! Fredrik brukar alla metoder för att komma i kontakt med gäddan, i synnerhet de mer välväxta exemplaren.

Fiske med jerkbait, spinn med gummibeten, tailar och vobbler, trolling och flötestrolling med betesfisk. Fredrik behärskar alla metoder och har ett ytterst pedagogiskt tillvägagångssätt för att lära ut grunderna i dessa tekniker tillika instruera om de små detaljerna som ofta gör skillnaden.

Fredrik fiskar idag med ett brett spektra av målgrupper vilket gör honom flexibel och uppmärksam.

Har du tålamodet att rikta ditt fiske efter den riktiga trofégäddan eller vill fånga gäddor, lära er om tekniker och få en helhetsupplevelse? Predatorguide Fredrik Fredén fiskar på flera vatten i närområdet och anpassar fisket efter årstid och säsong, i synnerhet när det kommer till de svårtrugade storgäddorna.

Charterfiske-Ove Johansson

satra charterfiske

En av Sveriges absolut mest välmeriterade fiskeguider tillika tävlingsfiskare inom trolling.

Ove Johansson är idag heltidsguide och har specialiserat sig på trollingfiske efter lax, öring, röding, gädda och gös. Ove är inte bara en erfaren fiskeguide med oräknerliga timmar med gäster ute på områdets stora sjöar, han är ensam i Sverige om exklusiviteten att kunna bestämma ”var man trollingfiskar bäst för dagen”. Med Vänern och Vättern så nära inpå kan säsong, vind och årstid ge gästen optimala chanser till ett oförglömligt fiske.

Han erbjuder ett fiske efter laxartade fiskar som är i absolut världsklass; tryckande sommarvärme kan ge en familj deras livs fiske efter röding på Vättern, medan strålande vårsol och böljande vågor kan infria alla fiskeintresserades önskan när det kommer till stor insjööring och insjölax på Vänern.

Som komplement och omväxling finns Skaraborgs två förnämaste gösvatten alldeles inpå knuten; Skagern och Viken.

Ove är lyhörd och flexibel vad gäller olika klientel av gäster och han värderar kvalité på upplevelsen allra mest! Certifikat och utbildning, toppmodern marinelektronik och fiskeutrustning, fräsch och optimerad båt samt gästens säkerhet är några av företagets ledord.

Låt en Europa- samt Svensk mästare i trollingfiske ta med dig på ett riktigt fiskeäventyr!

 

"Våra rum är alla unika och erbjuder olika upplevelser. Ljusa, fräscha och rymliga rum med sköna sängar."Personalen, Sätra Bruks Herrgård