Romantiskt Herrgårdsfiske

Vår nyhet för 2019 är ett väl genomtänkt paket för flugfiskeentusiaster som vill kombinera skönt boende, kvoterat flugfiske i tidigare skyddat vatten och fantastisk mat.

Precis intill Sätra Bruks Herrgård snirklar sig den kristallklara Edsån fram. Denna delen av Edsån har tidigare varit skyddat från allt fiske, men nu i samband med våra miljösatsningar i Edsån öppnas den upp för ett kontrollerat och kvoterat catch and release flugfiske med hullinglösa krokar.
Fiskesträckan är variationsrik med dels forsande och lugnflytande vatten, men även öppet vatten. Detta är fördelat på en sträcka som är ca 1,4 km lång.

Fiskesträckan är er att disponera över under fisketidens giltighet, och när kvällen sedan närmar sig är ni välkomna upp i Herrgårdsbyggnaden för att avnjuta en 3-rätters middag alternativt en stor herrgårdsbuffé med utsikt ner mot Edsån.

Dagen därpå, efter frukosten, serverar herrgårdsköket er två lunchlådor ni äter under det fortsatta fisket.

Incheckning från 15:00

Utcheckning senast 15:00

 

Detta ingår i paketet:

  • 2 personer i dubbelrum och trerätters middag alternativt herrgårdsbuffé exkl. dryck.
  • Fiskekort från kl. 15 ankomstdagen till kl. 15 nästa dag.
  • Frukost och lunchpaket att ta med på fisketuren.
  • Fri tillgång till bastu och bad.
  • Kvoterat fiske – Max 5 flugfiskepaket per dygn.

Pris: 2950 kr.

Bokningsbara datum: Romantiskt Herrgårdsfiske är bokningsbart under vår, sommar och höst. Kontakta oss för tillgängliga datum om inget är publicerat på onlinebokningen.

Fiskeregler: Hullinglösa krokar och catch and release.

Fiskbestånd: Främst vätteröring men även abborre och gädda

Bokning via webbokningen eller 0505-210 25

Har ni frågor angående fisket hör gärna av er till
Matthias Lagerqvist 070 – 227 97 29
Björn Eriksson 070 – 211 33 04

 

 

Stort tack till Marcus Hoffman och Jenny för gott sällskap och de fina bilderna som togs i samband med deras reportage för tidningen Flugfiske i Norden

"Våra rum är alla unika och erbjuder olika upplevelser. Ljusa, fräscha och rymliga rum med sköna sängar."Personalen, Sätra Bruks Herrgård