Fest

Du kanske fyller jämt? Eller ska gifta dig med ditt livs kärlek? Det måste ju firas. Och visst vore det skönt att slippa tänka på allt? Vi ordnar gärna din fest- liten som stor.

Vi har lång erfarenhet av att ordna privata tillställningar på Herrgården. Vi har fått förtroendet att ordna många fester och bröllopsmiddagar. Och varje gång har våra gäster varit mycket nöjda. Vem tycker inte att det är skönt att få delta på sin egen fest, och slippa allt ansvar? Luta dig tillbaka och njut av dina nära och kära.

Vi hjälper dig med planeringen.

Vi påminner dig om blommor, vinsorter och avec till kaffet. Vi kontrollerar att vi inte har glömt något. Och sedan är vår ambition att du bara ska kunna njuta av din tillställning. Självklart kan vi ordna skräddarsydda lösningar för dig också. Ta kontakt så hittar vi en paketlösning som passar just dig!

Övernattning

Även om ni inte ska fira i dagarna tre, så vet vi att det är oerhört uppskattat av födelsedags- och bröllopsgäster att få sova över en natt. Varför inte förlänga upplevelsen? Sov ut ordentligt, ät en gemensam stärkande frukost och ta en promenad i vår vackra bruksmiljö eller i den trolska skogen.

Beställningar för mat och/eller övernattning tar vi gärna emot om Ni är ett sällskap på minst 12 personer. Har vi öppet och har någon annan tillställning på gång så går det oftast bra även med mindre grupper. För säkerhets skull: Ring för information/bokning på 0505-210 25.

Boka fest här Läs mer om boende

"Mycket bra är en underdrift - Fantastiskt stämmer bättre!"Maria