Restaurangen

Från ostsmörgåsen i pausen till Herrgårdsmiddagen – alla matupplevelser är lika viktiga för oss. Vi strävar alltid efter att använda lokala råvaror. Vi kan också erbjuda viss catering!

Vi vet att maten är något av det viktigaste för att en konferens eller en fest ska bli lyckad. Därför strävar vi efter att erbjuda det bästa som våra leverantörer har att erbjuda. Vår mat varierar ofta med säsongerna och tillgången. Vi är mycket stolta över hur ofta vi får beröm av gästerna för vår mat.

Vi serverar era måltider i Herrgårdens matsal med den idylliska utsikten över Edsån.

Vi har fullständiga rättigheter.

Frukost

Vakna upp med nybakat bröd och fräscha pålägg. Kaffet och teet är nybryggt. Självklart har vi de vanligaste morgontidningarna. Måste ni resa tidigt förbereder vi så att ni inte behöver lämna oss på tom mage.

Lunch

Oavsett om ni önskar gedigen husmanskost eller lite mer avancerad kökskonst, så anstränger vi oss för att ni ska bli mätta och fulla av energi för att kunna fortsätta er dag.

Middag

Vi kan erbjuda allt från enklare enrättersmiddagar, till bufféer, till trerätters Herrgårdsmiddagar – välj själv.

Ofta kan vi erbjuda vilt till våra gäster – allt beroende på tillgång. Och känner ni för det så serverar vi gärna våra speciellt utvalda viner för att förhöja middagen ytterligare.

"Kommer gärna tillbaka! Ska ge våra vänner och kollegor got tips om besök hos er!"Sofia & Andreas